MENTALTRÆNING

Vil du ringes op?

Mentaltræning med gratis lydfil og effektive visualiseringsøvelser

Mentaltræningen er en velafprøvet og evidensbaseret metode, der kan hjælpe dig til at ændre dit neurale netværk og derved dine vante mønstre, vaner og tanker.

​Mentaltræning benyttes i sportens verden, til at blive 2-5 % bedrer end du fysisk kan træne dig til, og derved øge chancen for at komme øverst på skamlen.

​Metaltræning benyttes ligeledes i mange andre henseende, lige fra afstresning til hjælp om psykiske eller fysiske forbedringer, samt hjælp til det daglige skole og/ eller arbejdsliv.

Mentaltræning kan bruges til alle former for ønsket forandringer eller forbedringer i dit livet.

Fordelen er, at efter en oplæring, kan du lave din mentaltræning hvor og hvornår du vil. Det tager kun ca. 20 min. pr. gang, og det er rent nydelse og afslapning. Når du er blevet rigtig god til din mentaltræning, kan du selv ændre dit træningsprogram, så det passer til evt. andre udfordringer, som du også gerne vil arbejde med.

Hvad er mentaltræning og hvad kan det hjælpe mod?

Med en personlig og special indspillet lydfil, som er formet til dit behov, er mentaltræningen især effektiv for:

 • Fysisk og psykisk afspænding.
 • Forbedret søvn.
 • Øget bevidsthed.
 • Mere ro.
 • Mere overskud.
 • Stører glæde og trivsel.
 • Øget selvværd.
 • Øget fokus og koncentration.
 • Øget robusthed.
 • Øget problemløsningsevner.
 • Øget af ‘pyt’ grænsen.
 • Øget myelin (forbindelsesstof til neuronerne i hjernen).

Hvad koster mentaltræning inkl. lydfil?

En session inkl. en personlig lydfil koster Kr. 1.600,00
En session koster kr. 950,00
En personlig lydfil koster kr. 650,00
En alm. standart lydfil koster kr. 125,00
Studie rabat -10%

Få mental robusthed og styrke med effektiv mentaltræning

Mentaltræning er en effektiv træningsform for hjernen, videnskabelige studier viser, at man kan “snyde” hjernen, ved at gentage instrukser, fortællinger eller illusioner. Og derved planter man en ønsket hukommelse i hjernen. Hjernen kan ikke kende forskel, på noget som du i virkeligheden har oplevet, kontra noget du bare gentagende gange har fortalt den. Hjernen vil opfatte det ens, og vil handle derefter. Men hjernen er også doven, det vil sige, at hjernen gør det den kender bedst og er vant til at gøre, hjernen danner et mønster (det plejer jeg at gøre, sige, regere på, osv.).

Efter 1-3 sessioner, hvor du lærer at komme ned i det stadie hvor man kan mentaltræne, og hvor vi sammen har formuleret dit ønske eller mål, får du en personlig og speciallavet lyd fil, som du kan tage med hjem og lytte til eller træne med.

Dette skal i starten helst gøres dagligt, efterfølgende trænes 4 gange om ugen. Det er vigtigt, at man holder dette, for ideen er, at man skaber nye “faste veje” / billeder i hjernen og det kræver gentagelse og træning.

Mentaltræning foregår på den måde, at du ligger eller sætter dig godt til rette, og lytter til et på forhånd indspillet lyd fil, som bearbejder det problem, som du ønsker at arbejde med.

Ved tanker vs. handling får du din egen lyd fil, som vi i fællesskab har udarbejdet. Dette sikrer dig det bedste træningsforhold, da den netop er tilpasset dig personligt.

For at mentaltræningen bliver effektiv, skal du kunne bringe dig selv i en tilstand som theta eller alpha (3,5-13 HZ), det er den tilstand hvor hjernen er rolig og afslappet, og derved meget mere modtagelig for nye tiltag, forslag og illusioner.

Denne tilstand kan være svær at ramme, især hvis du i forvejen er presset og føler dig stresset. Det er noget man skal lære og det kræver ofte hjælp af en autoriseret og kyndig mentaltræner.

Hvad kan mentaltræning og visualiseringsøvelser hjælpe med?

Eksempler hvor mentaltræning kan hjælpe:

Har du en minimal selvtillid og hele tiden bekræfter det for dig selv, f.eks. ved at holde dig tilbage i andre menneskers samvær. Så vil hjernen handle efter disse mønstre, for det er det letteste for hjernen, det kræver mindst energi, det er genkendeligt og dermed en sikker handling for hjernen.

Men dette kan trænes væk, så hjernen danner nye og andre mønstre, som er bedre for dig.

Et andet eksempel kan være, at den rute du dagligt benytter for at komme på arbejde, skole, træning mm. er som regel den samme rute. Det er måske ikke den korteste eller den hurtigste, men det er den rute din hjerne kender, derfor vælger hjernen netop den rute igen og igen.

Selv om der måske lige er blevet opført en ny vej, så du ved at benytte den, kan komme hurtigere og nemmere frem, så vælges den gamle rute helt automatisk. Man skal aktivt beslutte sig for, at NU prøver jeg den nye vej, før at hjernen viser dig denne mulighed.

Kontakt mig om mentaltræning i Odense eller et andet sted på Fyn

Hvis du ønsker at vide mere om mit arbejde med mentaltræning eller ønsker at købe en lydfil, så er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 53 57 57 93.

Jeg tager gerne en gratis og uforpligtende snak med dig om dine udfordringer.
Så finder vi sammen en løsning på dem.