KONFLIKT­HÅNDTERING

Vil du ringes op?

Konflikthåndtering

Din historik danner grundlaget for den måde du reagerer, agere og oplever verden på. Vi har alle vores egen historie, og derfor vores egen opfattelse af godt og ondt, rigtigt og forkert og sandt og falsk. Hvis det du siger er rigtigt, så er det jeg ved forkert. Dette er svært at acceptere, så derfor modargumenter man. Det er ganske naturligt, og må derfor ikke tolkes som en forkert handling, tværtimod, det viser blot, at din hjerne har visuelle stærke paralleller.

Ofte løser konflikterne sig selv, men det sker desværre også, at konflikter eskalerer og måske endda ender med trusler og voldelige handlinger. Eller at konflikten kommer ud i det offentlige rum, hvor den bliver svær at håndtere for de oprindelige involverede.

I disse eller lignede tilfælde kan det være nødvendigt at få professionelt hjælp, for her løser konflikterne ikke sig selv, ikke før der findes en taber og en vinder, hvilket ikke er en langtidsholdbar løsning.

En professionel konflikthåndteringsperson har for øje at skabe resultater, som alle partner kan spejles i.

Jeg har gode erfaringer med benyttelse af konflikthåndtering med narrativ meditation. Hvilket omhandler det, at bygget en bro af relationer mellem de involverede partnere samt det at få skabt en fælles historie uden individuelle begrænsninger. Her arbejdes der ikke med vindere og tabere.

Hvad koster konflikthåndtering?

Ring og forhør om priser.