COACHING

Vil du ringes op?

Coaching i Odense, Svendborg og på resten af Fyn fra professionel coach

En coach hjælper dig, med selv at finde svarene og løsninger på dine problemer, udfordringer, mål, ønsker osv.

​En coach er uddannet til at høre og se, det som der ikke bliver sagt eller gjort og dertil stille aktive, dybdegående og opklarende spørgsmål, som får dig til at tænke nye tanker og se nye muligheder.

Coaching konceptet er, at klienten ofte er den person, der kender sig selv bedst, og derved ofte selv kender svaret på sit spørgsmål. Det er bare ikke altid, at klienten selv kan se dette og har derfor behov for hjælp, til at finde svaret frem fra sit indre jeg.

Coaching hjælper dig med nuværende og fremtidige drømme, ønsker, udfordringer og problemer.

Via professionelle systematiske spørgsmål hjælper coachen dig på rette spor, og klarlægger dine indre tanker, så du nemmere kan handle på dem.

Coaching er effektiv for:

  • Livsændringer, skab det liv du ønsker.
  • Vægttab, træningsforløb og sundhed.
  • Private udfordringer og dilemmaer.
  • Jobafklaringer, karriereskift og jobsamtaler.
  • Eksamensangst.
  • Selvkritik og dårligt selvværd.
  • Problemer i parforholdet.

Coach priser – Hvad koster det at gå til coach?

En session koster kr. 1.150,00
Ved 5 sessioner gives rabat på 10%
Der gives studierabat på 25%

Lidt mere om Coaching

Coaching stammer fra sportens verden og er især brugt i USA. En god coach kan få den professionelle sportsudøver til at yde 2-5 % mere, end hvad man fysisk kan træne sig til.

Coaching kom til Europa i starten af 80’erne, og er siden blevet udviklet til private og virksomhedsmæssigt brug. Dette har vist sig at være en stor succes, og mange bruger en coach som en menter eller vejleder i deres daglige beslutninger.

En coach analyserer og bedømmer dig ikke, det er ikke en psykolog, som leder efter dine styrker og svagheder. Tvært imod er en coach en aktiv lytter, som via en bestemt passende spørgeteknik hjælper dig, til at finde dine egne svar og beslutninger.

Vi kender alle til drømme om fremtiden og ønsker for nutiden, men vi får dem sjældent opfyldt. Fremtiden bliver pludselig til nutid, og nutiden bliver pludselig til fortid, og intet skete, drømmen forblev en drøm. Dette kan gælde for arbejdslivet såvel som for privatlivet, du manglede lige det sidste skub for at komme i gang og nå målet.

Med et commitment til en coach er incitamentet ofte stører, for så ved du, at der er en, som forventer noget af dig, for der foreligger en aftale som du har lovet at overholde.

Eksempel:

Nytårsfortsættet.
Du har købt fitness tøj og medlemskort, måske er du endda også startet på et fitnesshold, for nu skal det være. I årevis har du sagt det, jeg må og skal i gang med den træning. Men før du ved af det, så er der igen støv på træningsskoene og film/sofa -sporten vandt igen over fitnesscenteret. Når pyt tænker du, jeg prøver igen til næste år.

Kontakt mig om coaching i Odense, Svendborg eller et andet sted på Fyn

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på coaching? Jeg tager gerne en indledende snak med dig om dine udfordringer eller bekymringer.
Ring til mig på 53 57 57 93 eller send mig en mail.